Platina blijft tot de verbeelding spreken, ook als het over oorbellen gaat. Dit mooie witgoud is altijd stijlvol, en voor oorbellen is dit niet anders.

Platina als basismateriaal

Vaak wordt platina gebruikt als basismateriaal voor oorbellen, maar ligt de nadruk bij de oorbellen op een ingezette edelsteen zoals een diamant, een robijn of een saffier. Hierbij biedt platina dus het kader aan een ander materiaal om te schitteren in een oorbel. Bij deze vorm van platina oorbellen zijn er diverse mogelijkheden en combinaties, gaande van oorknopjes tot oorhangers. Platina zorgt ervoor dat u nooit uit de toon valt en bij iedere gelegenheid gezien mag worden.

Platina oorknopjes

Platina oorknopjes zien er uit als bescheiden oorbelletjes, maar niets is minder waar. Dankzij het mooie kwaliteitsvolle materiaal zult u echt schitteren. Deze platina oorbelletjes zijn geschikt om u in te wijden in de wereld van de luxe die platina oorbellen toch voor u betekenen. Als u het ons vraagt, is dit echt op een top een voorbeeld van ‘less is more’. Net omdat deze knopjes zo fijn zijn, zijn dit uitermate stijlvolle oorbellen die u zeker niet zullen misstaan.

Platina oorhangers

Waar kiest u voor? Voor de kleur van witgoud of platina in de oorhangers, of voor de bijbehorende edelstenen. Wij kunnen u alvast aanbevelen om het platina te laten schitteren en de ingezette edelstenen niet de overhand te laten nemen. Zo laat u dit mooie edelmetaal goed tot zijn recht komen. Met platina oorhangers hebt u oorbellen die er klassiek en duur uitzien, maar nooit overdadig of over the top gaan. Dit lijkt ons de aangewezen keuze voor stijlvolle dames die graag met hun mooiste juwelen pronken.

Oppassen voor namaak

Net zoals bij alle platina juwelen moet u bij platina oorbellen heel erg oppassen voor namaak. Daarom willen wij u de raad geven om altijd te benadrukken dat u graag een echtheidscertificaat zou willen ontvangen. Platina oorbellen zijn namelijk een hele investering, en daarom is het belangrijk dat u zekerheid kunt verkrijgen omtrent de echtheid van uw platina oorbellen.

Online platina oorbellen kopen

Wanneer u ervoor kiest om online platina oorbellen te kopen, dan is het belangrijk dat u de reputatie en de deugdelijkheid van de site nagaat vooraleer u een aankoop doet. Platina is een van de materialen die vaak geïmiteerd wordt. Daarom is het belangrijk dat u de echtheid kunt verifiëren, en net daarom kan het belangrijk zijn, dat u kiest voor een echte traditionele juwelier met een goede reputatie.